De Opslag Boxen

Opslag Boxen Te Huur

Alle boxen zijn voorzien van een rolluik en een slot. Een huurder krijgt een pasje en kan van 6.00 uur tor 23.00 uur gebruik maken van een box. De boxen zijn verdeeld over twee verdiepingen. De eerste verdieping is bereikbaar per trap. De afmetingen van de boxen zijn variabel,ze zijn er al vanaf 6.5 m3 en uitermate geschikt voor opslag van bijvoorbeeld huisraad,surfplanken of andere spullen die men niet het hele jaar door gebruikt en waar men thuis geen ruimte voor heeft. De boxen zijn per maand te huur en alle spullen staan droog, schoon en veilig, net als thuis.

Opslagruimte huren is bijzonder eenvoudig en in 4 stappen geregeld!

  Stap 1.
  Bezoek het complex aan de Star, waar u van onze adviseurs uitleg krijgt over de opslagruimte mogelijkheden. Dit kan u getoond worden in een rondleiding door het pand. Tijdens deze rondleiding kunnen we u de ruime keuzes van de verschillende opslagruimte tonen. Ook zullen aspecten zoals veiligheid, flexibiliteit en gemak aan bod komen.
  Stap 2.
  Als u een opslagruimte heeft gekozen dan kunnen we overgaan tot het tekenen van een huurcontract of een reservering plaatsen voor het huren van een opslagruimte. Betalen van de  huur een maand vooruit en een maand borg. Bijkomende kosten voor het slot zijn 15,20 euro.
  Stap 3.
  Na ondertekening ontvangt u een persoonlijke toegangspas waarmee u dagelijks uw opslagruimte kunt betreden van 6.00 uur tot 23.00 uur.
  Stap 4.
  U kunt met uw auto het boxen gedeelte binnenrijden om uw spullen naar uw opslagruimte te brengen met de daarvoor beschikbare transportmiddel.

  Prijzen (klik op afbeelding voor complete lijst)

  Kleinopslag huur prijzen per 01072023

  Basisprijs vanaf € 8,50 per m3 (Excl. BTW)
  Van 11 - 14 m3  10% korting.
  Vanaf     15 m3  15% korting
  Verplicht slot €  15,20
  Particulieren betalen geen BTW.

  Boxen. (klik op afbeelding voor hele plattegrond)

  NIET ROKEN, GEEN VUUR.
  ZORG DAT U BUITEN DE OPENINGS TIJDEN NIET IN HET GEBOUW BENT.
  Op het laadperron kunt laden en lossen.

  Plattegrond Kleinopslag Enkhuizen small

  Inventarislijst

  Hiermee kunt u de inhoud van de box beschrijven zodat u weet wat waar is in de box

  Calculator

  Op deze pagina kunt u globaal berekenen hoeveel ruimte u ongeveer nodig heeft